house – new courtyard

courtyard wvDuring the last quarter of 2012 we had the courtyard and entry to the house refurbished. In many respects we still much liked the old garden forms but they were looking tired and many of the plants had become unwieldy or intent on getting beyond their intended reach. We loved the courtyard’s garden-room form bounded by the dark hedges but these hedges were becoming too much work as well as prone to sporadic die-back and slow regeneration. The time seemed good to rejuvenate the spaces and allow for more flowers, vegetables and fruit trees. And so we asked Robert for a second time to design a garden for us. As you will see in the photos he has retained the original form but with new light and open interpretation, giving us a new living space we are finding we are very happy with.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
www.openculture.com/

Otro sitio más de WordPress.com

Toby Toy

an amusement

Gay Cultes

an amusement

%d bloggers like this: